Workshops “Persoonlijk leiderschap”

Vorm en inhoud van de communicatie zijn voortdurend aan veranderingen onderhevig. Je ziet steeds vaker dat de externe communicatie bij individuele werknemers komt te liggen. Klantcontact blijft zeker niet beperkt tot de directie of de account-manager. Assertiviteit en conflicthantering, presentatievaardigheden en het beschikken over een eigen ‘elevator pitch’, maar ook het geven en ontvangen van feedback en efficiënt omgaan met de tijd, zijn daarom essentiële vaardigheden. Hoe ‘future-proof’ ben jij?

Regelmatig zullen door Juncta Juvant training & coaching met bovenstaande en andere, aan de soft skills gerelateerde onderwerpen, workshops worden georganiseerd.
Kijk voor actuele informatie daarover op mijn persoonlijke LinkedIn-account https://www.linkedin.com/in/machielkuijt/. Daar zullen regelmatig aankondigingen voor nieuwe onderwerpen, data, ervaringen van deelnemers aan eerdere workshops en relevante berichten worden geplaatst.

Wil je je aanmelden voor de eerstvolgende workshop, meer informatie over de workshops “Persoonlijk leiderschap” of wil je misschien een suggestie doen voor een onderwerp dat jou aanspreekt, doe dat dan via de link op onderstaande flyer.