Wie is Machiel Kuijt?

Machiel Kuijt (1955) is getrouwd, vader van drie kinderen en grootvader. Hij houdt ervan om kennis te delen en samen te werken. Ervaren en leergierig tegelijk probeert hij anderen te inspireren om, uitgaande van hun eigen kracht, helder te communiceren en zich vol zelfvertrouwen te presenteren.

Met een ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening, waaronder meer dan twintig jaar als leidinggevende en sinds 2005, gedurende een periode van 12,5 jaar, als directeur van Ingenieursbureau Multical te Rotterdam, is hij met vele facetten van het human resource management in aanraking gekomen. Sinds medio 2017 draagt hij, op parttime-basis, als ambassadeur zijn steentje bij aan het relatiebeheer van Ingenieursbureau Multical. Naast de zakelijke werkzaamheden was en is Machiel actief in diverse bestuurlijke functies van maatschappelijke organisaties.
Rond de eeuwwisseling is Machiel gestart met de personal coaching van jonge professionals in het vakgebied waarin hij werkzaam is. Toen nog als autodidact; inmiddels mag hij zich, na het succesvol afronden van de post-HBO Registeropleiding ‘Professional Trainer’ aan de TC University te Rotterdam, erkend Professional Trainer noemen.