Training “Bouwen met Aandacht”

Ben jij als projectleider, projectmanager of afdelingshoofd of misschien als werkvoorbereider of uitvoerder werk­zaam in het middenkader van de bouwkolom?          En ervaar je regelmatig werkdruk, die bovendien eerder lijkt toe- dan af te ne­men? Dan is de training “Bouwen met Aandacht” zeker iets voor jou.
Door Juncta Juvant training & coaching is de kortdurende leefstijl-training “Bouwen met Aandacht” ont­wik­keld, om pre­­ventief met werkdruk te leren omgaan.          In 6 verschillende sessies (verspreid over drie dagen) en later nog twee te­rug­­kom-middagen zul je, in een small-group training, handvatten krijgen die jouw werk-privé balans gaan versterken en bo­­vendien de communicatievaardigheden verbeteren (met meer aandacht luisteren, maar ook: minder ap­pen, méér pra­ten, etc.).          Qua opzet een heel andere training dan je gewend bent. Met bijvoorbeeld interactieve ses­sies, het behandelen van cases uit de praktijk en aandacht voor het gedachtegoed van Stephen Covey, maar ook de al 1500 jaar oude Regel van Benedictus, zul je prachtige tools in handen krijgen, die helpen de werkstress terug te dringen. Daarom zul je nu gegarandeerd wél succes boe­ken! Het wordt immers tijd dat er eens écht aandacht aan jouw almaar toenemende werkdruk wordt besteed? Schrijf je dus snel in!

De kosten voor de totale training (6 dagdelen training en 2 terugkom-middagen, gratis boek, consumpties en 3x een lunch) bedragen: € 1.250,- excl. BTW.

Juncta Juvant training & coaching

Rivium 2e straat 24 (‘Next Office’)
2909 LG Capelle aan den IJssel

Schrijf je nu in

Velden met een * zijn verplicht

Inschrijfformulier training bouwen met aandacht