Training “Bouwen met Aandacht”

 Ben jij als projectleider, projectmanager of afdelingshoofd of misschien als werkvoorbereider of uitvoerder werkzaam in het middenkader van de bouwkolom? Dan raad ik je aan nog even verder te lezen. Sinds februari 2020 organiseer ik vanuit Juncta Juvant training & coaching de kortdurende leefstijl-training “Bouwen met Aandacht”. Diverse groepen deelnemers, vanuit alle ‘hoeken’ van de bouwkolom, hebben de training inmiddels gevolgd.

In 6 dagdelen en later nog twee terugkom-middagen zul je in een small-group training handvatten krijgen die jouw werk-privé balans gaan versterken en de communicatievaardigheden verbeteren. Maar vooral zul je kennismaken met het Benedictijns timemanagement en de voordelen gaan ontdekken van het prioriteren met behulp van het Eisenhower-model. Qua opzet een heel andere training dan je gewend bent! Met veel interactie, het behandelen van cases uit de praktijk en wandelend coachen in de buitenlucht. Daarom zul je nu gegarandeerd wél succes boeken! Het wordt immers tijd dat er eens écht aandacht aan jouw almaar toenemende werkdruk wordt besteed? De training “Bouwen met Aandacht” mag dan ook met recht een cadeautje aan jezelf worden genoemd.

Wil je graag nadere informatie over de training, of ben je benieuwd naar de eerstvolgende trainingsdata, een globale inhoudsopgave of de prijs van de training? Ga mij dan volgen op LinkedIn. Daar post ik met enige regelmaat berichten over de training. Zie daarvoor: https://www.linkedin.com/in/machielkuijt.