Training “Bouwen met Aandacht”

Ben jij als projectleider, projectmanager of afdelingshoofd of misschien als werkvoorbereider of uitvoerder werkzaam in het middenkader van de bouwkolom? En ervaar je regelmatig werkdruk, die bovendien eerder lijkt toe- dan af te nemen? Dan is de training “Bouwen met Aandacht” waarschijnlijk iets voor jou.

Door Juncta Juvant training & coaching is de kortdurende leefstijl-training “Bouwen met Aandacht” ontwikkeld, om preventief met werkdruk te leren omgaan. In 6 verschillende sessies (verspreid over drie dagen) en later nog twee terugkom-middagen zul je, in een small-group training, handvatten krijgen die jouw werk-privé balans gaan versterken en bovendien de communicatievaardigheden verbeteren (met meer aandacht luisteren, minder appen, méér praten, etc.). Qua opzet een heel andere training dan je gewend bent. Met bijvoorbeeld interactieve sessies in de trainingsruimte van Juncta Juvant, van het behandelen van cases uit de praktijk tot wandelend coachen in de buitenlucht. Daarom zul je nu gegarandeerd wél succes boeken! Het wordt immers tijd dat er eens écht aandacht aan jouw almaar toenemende werkdruk wordt besteed?

Kijk voor actuele informatie over de voortgang van de training “Bouwen met Aandacht” op mijn persoonlijke LinkedIn-account https://www.linkedin.com/in/machielkuijt/. Daar zullen regelmatig aankondigingen voor nieuwe trainingsdata, ervaringen van deelnemers aan eerdere trainingen en relevante berichten worden geplaatst.

Wil je meer informatie over de training “Bouwen met Aandacht” of wil je je misschien aanmelden voor de eerstvolgende training, doe dat dan via de link of onderstaande flyer.